Staten van Amerika

Met de reizen die ik heb gemaakt, heb ik inmiddels al aardig wat staten van Amerika bezocht. Dat was een van de redenen om deze blog te beginnen. Maar ik wil het ook zo leuk mogelijk maken voor jou.

Je weg vinden in de staten van Amerika (op mijn blog)

Ik heb het navigeren zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Op deze pagina en in het hoofdmenu vind je de staten van Amerika die ik heb bezocht. Selecteer heel gemakkelijk de Amerikaanse staat waarover je meer wilt lezen. Je krijgt dan direct een overzicht te zien van avonturen die ik in die staat beleefd heb.

Er staan haast geen blogberichten in de Amerikaanse staat waarover ik meer wil weten

Dat kan. Dit blog is een work-in-progress, en ik voeg continue nieuwe berichten toe. Ik voeg niet wekenlang alleen maar berichten over één staat toe. De ene keer zul je een blogbericht zien over Florida, de andere keer over bijvoorbeeld Tennessee of Californië. Ben je alleen geïnteresseerd in het bezoeken van nationale parken? Kies hier dan voor in het hoofdmenu. Je krijgt dan direct een overzicht te zien van de nationale parken die ik bezocht heb.

Geen bericht missen?

Abonneer je dan op mijn blog. Dit doe je door je emailadres achter te laten in het menu rechts, of onderaan mijn site. Je ontvangt dan een notificatie zodra ik een nieuw bericht heb gepost.

Direct lezen?

Maak dan gebruik van de links hieronder. Je komt dan direct uit op de pagina van je keuze. Veel leesplezier!

 

Reageren is niet mogelijk