Over mijn Amerika avonturen

Hoi! Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken! 

Over Mijn Amerika AvonturenIk ben Saskia, en in de loop der jaren heb ik het geluk gehad al vele reizen over de plas te mogen maken.
Zowel voor zaken als voor vakantie is Amerika toch wel mijn go-to bestemming. Er is dan ook zóveel te zien! Maar uiteraard heb je op een gegeven moment ook echt favoriete plaatsen. Enkele van mijn favoriete bestemmingen zijn Lake Tahoe, San Francisco en Boston.

Doordat ik inmiddels al behoorlijk wat van Amerika heb gezien, vond ik het tijd worden mijn herinneringen op ‘papier’ te zetten. De leuke dingen die ik heb meegemaakt, mensen die ik heb ontmoet, prachtige natuur; dat alles probeer ik zo goed mogelijk te beschrijven, in de hoop dat jij net zo enthousiast zult worden over dit mooie land als ik; ondanks zijn president…
Bovendien kun je naast de posts af en toe leuke ‘tussendoor’ tips van mij verwachten. Doe er je voordeel mee 🙂

De foto’s die je op Mijn Amerika Avonturen tegenkomt, zijn allemaal door mijzelf genomen (op deze profielfoto na dan). Mijn Amerika Avonturen dient als inspiratie en naslagwerk. Ik wil je verzoeken dit te respecteren, en mijn foto’s niet te gebruiken voor commerciële doeleinden, zonder hiervoor toestemming te hebben gevraagd. Zou je zelf ook niet waarderen waarschijnlijk.

Ik hoop dat je je voordeel doet met de verhalen die ik hier vertel, en dat je mij zult laten weten wat je van mijn tips vindt. Of, als je naar aanleiding van een van mijn posts een bezoekje gaat brengen aan een bepaalde plaats, je mij laat weten hoe je dit ervaren hebt. Laat dan een reactie achter bij het betreffende artikel.

Ik wens je veel plezier toe met lezen, en met het plannen van jouw eigen Amerika Avontuur!

 

Reageren is niet mogelijk