Amerikaanse auto’s

Vaak wanneer je in Amerika op de weg zit, kom je prachtige Amerikaanse oldtimers tegen. Ik heb geen verstand van auto’s wanneer het op techniek aankomt, maar ik weet wel wat ik qua ontwerp mooi vind. Als het aan mij lag, zou ik ook graag ooit een oude Amerikaanse auto kopen. Puur vanwege de mooie lijnen, de kleuren en de algehele afwerking.

Amerikaanse auto’s

Op deze pagina vind je dan ook een verzamelingetje foto’s van Amerikaanse oldtimers die ik op mijn reizen ben tegengekomen. Of ze nou helemaal zijn opgeknapt, of bijna uit elkaar vallen van de roest, maakt me niet uit. Amerikaanse oldtimers hebben naar mijn mening meer karakter dan de koekblikken die je tegenwoordig vaak tegenkomt op de weg.
Toen ik ging trouwen, was dit dan ook in een mooie klassieker. Een Buick 1956 Special. Gelukkig was dit ook de stijl van mijn echtgenoot.
Als ik ooit de behoefte voel een bucketlist te beginnen om dingen vanaf te strepen, dan weet ik in ieder geval één wens die erop komt te staan: een oude Amerikaanse auto kopen.
In de tussentijd maak ik mijn eigen versie van Wayne Carini’s Chasing Classic Cars… Enjoy!

Tijdens een weekendje Brussel bezochten we Autoworld. En ook hier stonden fantastische Amerikaanse auto’s. Dus afkomstig van een ander soort reisje, iets dichterbij Nederland, maar deze mogen natuurlijk niet in het rijtje ontbreken!

Reageren is niet mogelijk