Carlo’s Bakery, Hoboken, NJ

Hoboken, New Jersey

Hoboken, New Jersey

Wanneer je het TLC programma Cake Boss kijkt, zie je altijd lange rijen mensen staan voor de bakkerij in Hoboken, New Jersey. De bakkerij waar het allemaal mee begon voor Buddy Valastro. 
De baksels en eetbare kunststukjes die Buddy’s team telkens weer weet neer te zetten, maakten dat ik deze heerlijkheden zelf wel eens wilde testen. Ik maak mij op voor een lange wachttijd…

Carlo's Bakery, Hoboken New Jersey

Carlo’s Bakery

In de rij voor Cake Boss

Op deze druilerige dag valt het mee met de wachtrij. Deze is nu maar ongeveer 30 meter lang. Mondjesmaat worden bezoekers toegelaten. De ruimte in de bakkerij is tenslotte beperkt. Onze wachttijd ligt tussen 30 en 45 minuten. Ik vind het meevallen. Met alle Cake Boss opnames die je altijd voorbij ziet komen van rijen en rijen mensen, had ik erger verwacht.
Buiten de bakkerij vergapen we ons aan de mooie taarten die we in de etalage zien staan. De aankleding van het pand straalt echte jaren ’50 gezelligheid uit. Het onderscheidt zich van de rest van de straat, die tamelijk doorsnee is. En dan is het zover, we mogen naar binnen!

Wat is er te zien in Carlo’s Bakery?

Eenmaal binnen moeten we een nummertje trekken. Er staan een hoop klanten voor de vitrines, die in een U-vorm langs de muren zijn opgesteld. Overal waar je kijkt zie je taarten, taarten en nog eens taarten. Koekjes, cupcakes, muffins, you name it. Er is een speciale hoek ingericht voor Carlo’s Bakery souvenirs als t-shirts en hoodies.
Bovendien zien we een van Buddy Valastro’s zussen in de deuropening staan. Het stemgeluid is onmiskenbaar.
Wanneer we aan de beurt zijn, kiezen we een hoodie en een t-shirt als aandenken aan ons bezoek. Maar het belangrijkste, dat waar we voor gekomen zijn: de taart!

Carlo's Bakery taarten

Taarten bij Carlo’s Bakery

We nemen een doosje enkele verschillende cupcakes en koekjes. Buiten zoeken we een bankje op om de lekkernijen op ons gemak op te eten. Ik kan niet anders zeggen: het is heerlijk. Red Velvet Cupcake, carrot cake…yummmmmmm
Maar om nou te zeggen dat het beter smaakt dan elke andere cupcake of taart die ik ooit gegeten heb, nee. Het is gewoon erg lekker 🙂

Carlo's Bakery taart

Suikerbommen

Is Carlo’s Bakery de moeite waard?

Ben je wel in voor een beetje gekkigheid? Ben je fan van de programma’s met en van Buddy Valastro? Dan is Carlo’s Bakery zéker de moeite van het bezoeken waard. Ben je op zoek naar het lekkerste van het lekkerste, dan denk ik niet dat je per sé de oversteek van Manhattan naar Hoboken hoeft te maken. Al is het natuurlijk wel weer leuk om te kunnen zeggen dat je er geweest bent.

Carlo’s Bakery bezoeken

Wil je Carlo’s Bakery bezoeken, dan raad ik je aan in de ochtend te gaan op een doordeweekse dag. Wellicht heb je net als ik geluk, en valt het mee met de wachttijd. Hierbij het adres:

Carlo’s Bakery
95 Washington Street
Hoboken, NJ 07030

Carlo's Bakery Madeleine

Buddy’s zus Madeleine (rechts)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *