Red’s Restaurant, Hernando FL

Wanneer ik in Inverness verblijf, ontbijt ik meestal gewoon thuis. Maar soms is het gewoon lekker om buiten de deur te eten. Ook voor je ochtendmaaltijd wil je weleens iets anders dan yoghurt, fruit en cereal. Nog niet zo lang geleden ontdekte ik dit adresje in Hernando. Red’s Restaurant.

Ontbijten bij Red’s Restaurant

Reds restaurant

Reds restaurant

Red’s Restaurant ligt aan de North Carl G Rose Highway. Dit is de weg tussen Inverness en Ocala. Je moet wel goed kijken, want je rijdt er zo aan voorbij.

Het restaurant is leuk gebouwd. Van buiten lijkt het net een oude blokhut, uit de tijd van de pioniers. Maar het is van alle gemakken (lees airco) voorzien. Het is er altijd lekker druk, maar het personeel doet z’n best snel een plekje voor je te vinden. Wij belanden deze keer aan de bar. Zoals bij vele restaurants in Amerika, heeft ook Red’s Restaurant een grote bar in U-vorm waaraan gegeten kan worden. Verder zijn er tafeltjes en booths.

Aan de bar kun je tijdens het wachten op je ontbijt kijken naar nieuws of sport op een van de opgehangen televisies, of je kijkt naar de vele tankstation memorabilia die ze hier hebben hangen. De wachttijd is voor Amerikaanse begrippen langer dan normaal, maar wij als Hollanders vinden dat niet zo erg. Je wordt hier tenminste niet de zaak uit gebonjourd.

Prijzen van Red’s Restaurant

Bacon and eggs Reds Restaurant

Bacon, eggs en baked apple

Ik heb bacon, eggs sunny side up en baked apple besteld. Niks bijzonders, maar goed klaargemaakt. De geur van kaneel komt je tegemoet vanaf de nog warme gebakken appels. Na ons ontbijt zijn we helemaal klaar voor een rondje shoppen in Ocala!

De prijzen van Red’s Restaurant zijn heel voordelig te noemen. Voor weinig geld heb je een prima ontbijt te pakken. Bovendien zijn de porties ook niet misselijk.

Het restaurant zelf is bovendien gezellig. Aardig personeel, en echt een tent waar de locals komen eten.

Waar ligt Red’s Restaurant?

Reds Restaurant

Reds Restaurant

Wanneer je zelf in de buurt van Ocala verblijft, of misschien zelfs bij Lakeside Inverness, dan is het bezoeken van Red’s Restaurant absoluut de moeite waard, wanneer je in bent voor een simpele maar goed klaargemaakte Amerikaanse hap. Ze serveren hier ook lunch en diner.

Het adres:

Red’s Restaurant
8411 N Carl G Rose Highway
Hernando, FL 34442

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *