Johnny Rockets, Orlando FL

Ben je in Orlando, dan heb je de restaurants en bars voor het uitkiezen. Wij waren net aangekomen in Orlando na een road trip vanaf Captiva Island, en kwamen pas om een uur of negen ’s avonds aan eten toe. Net ingecheckt in ons hotel aan de International Drive, hadden we geen zin in een hotelhap. Dus we besloten de straat over te steken naar Pointe Orlando. Daar kwamen we fifties diner Johnny Rockets tegen.

Wat is Johnny Rockets?

Johnny Rocket Tafel fifties style diner

Johnny Rocket

Ken je de film Grease? Daar had je de Frosty Palace. Een typische diner in de jaren ’50 stijl. Johnny Rockets zit een beetje weggemoffeld in Pointe Orlando, maar wanneer je binnenstapt, lijkt het alsof je een stap terug in de tijd doet. De fifties diner stijl is overal doorgevoerd in het rood zilver witte interieur. Ook het personeel loopt in de typische fifties stijl gekleed, en op de tafels staan table top juke boxes. Helaas werken deze niet meer ūüôĀ

Bij Johnny Rockets kan je terecht voor een snelle hap. We bestellen frietjes, een hamburger en een hotdog. Bier serveren ze hier niet, dus het wordt twee cola.
Ketchup is served with a smile… Letterlijk dus h√®. Er wordt een papieren bordje op tafel gezet met een smiley van ketchup.

We hoeven niet lang te wachten op het eten. Fast food is toch wel lekker hoor, mits goed klaargemaakt. En dat is het. Een prima hamburger, hotdog en French Fries.

Johnny Rockets tafel juke box

Tafel juke box

Na onze pitstop lopen we nog even door Pointe Orlando, om daar in de loungestoelen van Regal Cinemas te eindigen met de film American Made.

Johnny Rockets Fifties Diner

Johnny Rockets zit bij Pointe Orlando aan de International Drive. Goeie plek voor een snelle pitstop, al kan het wel druk zijn doordat hier ook veel kinderfeesten gevierd worden. Ook op TripAdvisor krijgt het goeie recensies. Dus wil je even een snelle hap, maar dan net effe anders, dan is Johnny Rockets fifties diner een goeie keuze. Bovendien prima te combineren met een bioscoopbezoekje in de straat erachter.

Johnny Rockets
Pointe Orlando
9101 International Drive #1100
Orlando, FL 32819

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *